these are lovely people

Share This

Friday, April 23, 2010

Putri Santoso’s Notebook

Putri live in Bandung. She works at Prambors Bandung.
Hahaha :p well known of course.
She ordered notebook to give her friend birthday gift.
She just order via messenger, and send me the brief and some pictures, and here is the result!
Enjoy!
*sorry , I can say too much!* :p

6 comments:

I'M ULTRABEEP said...

ehem, ga bisa ngomong banyak..speechless? hihi
bulan ini kamu kayarayaaa yaaa ^^

trimakasih ya ojaaann sudah mau dibawelin hehe

blogojan said...

ehem juga..
spitles nih.. kamu sihh...

kaya rayaaaaa.. karanggg!!

amin aja deh. :D

iyappp.. kamu gak bawel kok,, crewet ...
hehehehehe.... :p

pis.. ditunggu ya itu.. :)

I'M ULTRABEEP said...

jadi aku crita dikit yah.
the words is actually her favorite quote, tapi aku modifikasi dikit, biar lebih meaningful.

aslinya adalah "life is a journey, not a destination" diubah menjadi "life is a journey with destination" dan di cover belakangnya "destination beautiful"

filosofinya hampir sama dengan notebook kamu yg "unreasonable - reasonable"

so through this birthday gift made by you, im wishing her a great journey in her life and beautiful at the end :) gituuuu...hehe

cant wait til monday ^^
thanks a bunch my dear friend Ojantoss hehe

blogojan said...

okeee!!! cerita yang sangat menarik mbak :)

sama sama... sip! :D

sap!

ANaa said...

saya suka produk yang ini,kalo mau pesen gimana caranya?

blogojan said...

terima kasih mbak Anna.. :D
kirim email aja ke ojanto@rocketmail.com dulu ya..

Related Posts with Thumbnails