these are lovely people

Share This

Sunday, August 30, 2009

PAPER TOY + PHOTOGRAPH IT !

This is a project that made me crazy.
One day I met someone called Diah.
And I don’t know why there was like something wrong inside me.
In this last a week, I've made letter box ( D I A H ) and a box man.
I made it by my self. and then, I photograph them.
short story about Diah and boxman.
the box man means my self.

I’d like to say thank you so much for Diah.
Because of her, my hand can be more and more productive.
Even I don’t realize what I’ve done. Hahahaha :D

Here is the picture of her and the photographs.

I also want to tell you all that, I’ve been using flickr.com for my graphical storage.
Because I can get much more here.
You can see my photostream here http://www.flickr.com/photos/lomojan/

lets continuing see the pictures..
the last pic is my favourite.


Okays, this is Sunday.
Have nice week end!!!
See yah latter!!! ^^

14 comments:

pYus cHan said...

nice:)

blogojan said...

pyus : thank you.. :D

Dimas Ramadhani said...

keren bgt jan, sumpah. karya terbaik lo yg pernah lo buat menurut gw. merinding gw tadi ngeliatnya

blogojan said...

ahahai..... thank you so much, dimas.... :) bahkan saya sama sekali tak berpikir kalo kau mau mampir ke blog saya..

makasih banget.. pake kata merinding lagi.. jadi tambah yakinkalo kau suka.. :)

makasih ya.. :)

Anonymous said...

jaaaan oke abis

kamu telaten ya bikin prakarya ginian..
salut deh

*merasa kalah*


-kin2-

MIGOMAGI said...

wowww....really nice ojan, keren banget you know. Can you teach us how to make that "3D typo paper"? please...(begging mode: on)

ditunggu ya... hehehe... (rada maksa)


MIGOMAGI BRAND

Angga Prawadika said...

Alamaak ... Takpikir Paper toy man buat karakter-karakter aja.. Kmu buat teks juga?!

Kok gak masuk komstra buat ambil periklanan sih Jan? Sumpah, lu kreatif banget !! ><

blogojan said...

kin :
terima kasih kin kin.. :D apaan sih pake merasa kalah segala.. kita kan sedang tidak bertanding.. tidak sedang berkompetisi.. masingmasing punya kapasitas sendiri-sendiri... heheheh :D
anyway, thx so much ya.. :D

migomagi :
hahaha :) thank you so much dude..!!
aku sih mau mau aja ajarin.. tapi gimana caranya ya.. nanti saya kirim email aja daaahhh..
makasih banget ya.. :)


angga :
kak angga, kan di komstra udah ada kamu.. jadi saya bisa belajar sama kamu aja.. hahaha :))
makasih ya kak angga..

Anonymous said...

niceee!!

jan OKEEE banget Jannnnn!!!



Gupyoo

blogojan said...

gupyo :
thanks banget yaaaahhh.. :)
heheheh :)

pepito said...

keren!! diterusin dong jan, bikin yg lucu2 kayak my milk toof :)

haloadri said...

itu paper toynya mirip danboard di Yotsuba yah? apa emng niatnya mau buat danboard?^^
btw, typo nya mantab! >:D

Faizura said...

this is totally cool!
thank you for following my blog =)

blogojan said...

pepito : oke terima kasih pepito. :D

haloadri : engga. saya gak niat bikin danboard. itu saya bikin dadakan aja kok. :D

faizura : okay :D you're welcome!!!!

Related Posts with Thumbnails